logo

Käännöspalvelu

käännöspalvelu

Tarjoamme käännöspalvelua niin yrityksille, julkisille tahoille kuin yksityishenkilöillekin. Päätyömme on kirjallisten käännösten tekeminen. Työkielemme ovat suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Käännöspalvelulle on globalisaation ja yritysten kansainvälistymisen myötä yhä enemmän tarvetta. Monissa yrityksessä on kielitaitoa omastakin takaa, mutta usein työntekijöiden aika on järkevämpää säästää yrityksen ydintoimintaan ja ulkoistaa käännöstyöt ammattikääntäjälle, jolta kääntäminen käy luotettavasti ja nopeasti.

 Myös koneelliset kääntäjät tarjoavat usein pika-apua pieniin käännöstarpeisiin, mutta valmista, viimeisteltyä tekstiä konekääntäjä ei pysty, ainakaan vielä toistaiseksi, tuottamaan.

Pohditko, kuinka käännöspalvelu hinnoitellaan? Lue lisää Käännöstyön hinta -sivulta!

käännöspalvelu

Kirjalliset käännökset

Käännöspalvelumme tarjoaa poikkitieteellistä osaamista: kauppa ja teollisuus, tekniikka ja rakentaminen, kuljetus ja liikenne, markkinointi ja matkailu, lääketiede ja juridiikka.

Käännämme mm. kotisivut, sopimukset, reklamaatiot, esitteet, markkinointimateriaalit, lehdistötiedotteet ja koulutusmateriaalit.

Kielentarkastus ja stilisointi

Oikoluemme myös valmiita tekstejä ja käännöksiä, tarkastamme niiden kieliasun ja oikeakielisyyden. Esitteen tai tiedotteen moitteeton kieliasu on tärkeä osa ammattimaista kokonaisvaikutelmaa.

Olemme oivallinen kiireapulainen tai lomasijainen!

Käännöspalvelumme asiakkaita

Asiakkaitamme ovat muun muassa:
Transmeri Oy
BioBag Finland Oy
Next Hotels Finland Oy
EP-Logistics Oy
Nilfisk Advance Oy Ab
SITA Suomi Oy
KPM Engineering Oy
Asianajotoimisto LakimiesCom Oy
NDP Oy Ecodisplay
Kuntoutus Orton